Overwinter - appartementen en villa's in Spanje

Overwinter - appartementen en villa's in Spanje

Prachtige villa met uitzicht op zee in Calpe

Te huur in de wintermaanden onze schitterende villa in Calpe op ca 2 kilometer van zee en het centrum.

De villa is mooi ingericht, en beschikt over 2 volledig gescheiden appartementen, voorzien van ieder een eigen keuken,woonkamer, slaapkamers en badkamer.

vakantievilla costa blanca
Benitachell Appartement

Benitachell Appartement in villa. Zwembad, Wifi,CV, €380,00 p.mnd

Het appartement (34 m2) is gelegen in Benitachell (Costa Blanca), 20 km ten noorden van Calpe en 7 km van de stadjes Moraira en Javea.

Appartement Mediterraneo in s’Agaro

Dit appartement is gelegen aan de achterzijde van het gebouw en bijna de gehele dag voorzien van zon.

MED balcon

U overweegt te gaan overwinteren in Spanje

Een wijze keuze om een groot aantal redenen; u geniet van een aangenaam klimaat in een prachtige omgeving waar u relaxen aan het strand, of op een terras, kunt combineren met culturele activiteiten, u hoeft zich nooit te vervelen. Tegelijkertijd is overwinteren in Spanje veilig en kunt u zich op uw gemak voelen, al jarenlang zijn vele overwinteraars u voorgegaan. Met zijn milde en droge zomers is Spanje een populaire overwinterbestemming en heeft het een groot aanbod in overwinter accommodaties. Van hotel tot bed & breakfast en van appartement tot luxe villa met zwembad. Spanje is een ontwikkeld modern Europees land waar u van alle gemakken voorzien bent die u in Nederland gewend bent, maar Spanje biedt u meer; een hartelijke bevolking, een prachtig landschap, vele bezienswaardigheden, culinaire hoogstandjes en een cultuur waarin u zich direct thuis zult voelen. Op www.spanje-overwinteren.nl zullen wij u zoveel mogelijk informatie aanbieden om uw verblijf in Spanje zo aangenaam mogelijk te maken Spanje-Overwinteren.nl is dé website waar u alles vindt om te overwinteren in Spanje. U vindt hier verschillende zeer uiteenlopende locaties, zoals luxueuze villa’s met privé zwembad, idyllische huisjes in de natuur, hotels, bed & breakfast, prachtige bungalows aan het strand, campings, stads-appartementen en diverse andere mogelijkheden voor een prettig verblijf in Spanje gedurende het najaar, de winterperiode en het voorjaar.

In de winter gaan veel mensen op zoek naar een warme locatie om te overwinteren. Een logische en vooral slimme keuze! De kou, regen en sneeuw zijn niet fijn voor mensen met bepaalde ziektes en / of klachten, en daarnaast is het ook niet altijd gezellig om de hele dag binnen te blijven. Wanneer u besluit te overwinteren in een land als Spanje zult u echt genieten van de warme zon op uw huid. De milde temperaturen zorgen ervoor dat u de hele middag naar buiten kunt om te wandelen, een nieuwe stad te ontdekken, te fietsen of gewoon op een terrasje te lunchen. Overwinteren is dus niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor uw humeur! Want wie wordt nu niet vrolijk en relaxed van een middag in de Spaanse zon? Qua accommodatie heeft u trouwens ook veel keuze, van hotels tot luxe villa’s. Ook is het mogelijk een accommodatie met zwembad te huren, om het overwinteren helemaal compleet te maken.

Overwinter - appartementen en villa's in Spanje