Overwinteraccommodaties Costa Calida


Penthouse

Ons luxe overwinterpenthouse is schoon en van alle gemakken voorzien. Het beschikt over gratis Wi-Fi, airconditioning en plafondventilators in de woonkamer en de slaapkamers, verwarming, een vaatwasser en een wasmachine. Het penthouse is voorzien van een mooi interieur, goede matrassen in de slaapkamers en een compacte, maar goed uitgeruste keuken. 


Penthouse

Overwinteren in een Penthouse aan de Costa Calida. Vanaf € 625,00. Aan de Costa Calida in de regio Murcia waar de zon gemiddeld 320 dagen per jaar schijnt, vindt u dit luxe en net gerenoveerde penthouse. Het is gelegen in het golfresort Condado de Alhama op de derde en hoogste verdieping direct aan de rand van de golfbaan "Alhama Signature Golf Course".


Villa

Welkom bij Casa Mediterranéo aan de Costa Calidá. Op een prachtige locatie even buiten Mazarrón in de huerta op de Mazarron Country Club vindt u Casa Mediterranéo. Op een ruim perceel met veel privacy aan de rand van de Country Club vindt u in een prachtige Mediterrane tuin, onze volledig ingerichtte villa, welke van alle gewenste gemakken is voorzien. 

Mazarron Country Club aan de Costa Calida in  Spanje

Villa

Wij zijn Willem en José Hopman. Wij heten u van harte welkom bij Villamazarron. Wn. Wij bieden u onder andere onze villa Casa Maravilla !! De plek bij uitstek om te kiezen voor overwinteren of een fantastische zomervakantie.
On the outside of this great resort, perfectly located you'll find Casa Maravilla. Fantastic views over the Spanish hills, Casa Maravilla offers you the perfect circumstances for a perfect holiday in Spain.

Overwinteren  in een Visserwoning in Puntas de Calnegre aan de Costa Calida in  Spanje

Visserswoning

Casa Anavicente hebben wij de visserswoning genoemd naar de visser Vicente en zijn vrouw Ana waarvan wij de woning hebben gekocht.Puur Spanje ; het dorpje Puntas de Calnegre waar deze woning OP het strand is gelegen.
Casa Anavicente is named after fisherman Vicente and his wife Ana who always owned the house.Perfect for 4 persons and a baby, this house is located ON the beach of Puntas de Calnegre.

Winter vacation in Mazarron country club  aan de Costa Calida  in  Spanje

Bungalow

Casa Montana is een prachtige bungalow met 2 terrassen aan de voor- en achterzijde van de woning. Aan de voorzijde fantastische uitzichten over de olijvenplantages ; "het Spaanse gevoel".
Casa Montana is a beautiful bungalow with two terraces; in front of the bungalow as well at the back of the bungalow are terraces. With beautiful views over the olive-fields you get the Spanish feeling.