Overwinteraccommodaties in Canarische eilanden / Canary IslandsAppartement

Gelegen in één van de mooiste “Barranco’s” van het eiland , stil, rustig ontspannend en toch slechts op maar 12 minuutjes van het strand van Playa Del Ingles, Maspalomas en Meloneras, dicht bij twee golfbanen en de beroemde duinen van Gran Canaria, recreatiecentra, restaurants, winkels, bars, het nachtleven en het Casino.
 


Finca

Op een terrein van circa 3000 vierkante meter, gelegen in een beschermd natuurgebied (Cueva del Viento), bevinden zich onze drie casas. Wij hebben deze honderd jaar oude huisjes met respect voor de traditionele Canarische bouwstijl gerestaureerd. We hebben hiernaast een houten vakantiehuis gebouwd, ook ideaal voor uw vrije tijd en ontspanning. De finca bevindt zich in een agrarisch gebied op 500 meter boven zeeniveau.
 

Appartement

Mooi overwinterappartement, het betreft een duplex met living met keukengedeelte badkamer met toilet en douche en 2 slaapkamers + terras op de 7' verdieping met zeezicht. Op het 8' is er een studio via privé trap met keukengedeelte badkamer met toilet en douche en een dubbel bed + terras met zeezicht. Een uitgelezen mogelijkheid dus voor twee overwinter koppels die samen reizen.
 

Zeilvakanties op Tenerife Canarische eilanden  Spain Spanje

Vakantiewoning

Is zeilen ook uw passie? Dan bent u aan het juiste adres! Neem eens een kijkje op onze website. Hier vindt u uitgebreide mogelijkheden als het gaat om meezeilen & zeilvakanties. Op professionele wijze, maar op een ontspannen en prettige manier kunt u genieten van uw gewenste zeilvakantie.

Winter holidays in Lanzarote Spain Spanje

Appartement

Het heerlijke klimaat in combinatie met goede accommodaties zorgen het hele jaar door voor mensen die komen om bij te komen van het harde werken, overwinteren of gewoon om lekker te watersporten. Vakantielanzarote.com is de specialist in het aanbieden van vakanties, vliegtickets en accommodaties op of naar Lanzarote.
 

Overwinteren in Tias op Lanzarote Canarische eilanden Spanje

Villa

Deze villa’s zijn gelegen in de rustige omgeving van de gemeente Tías, in Lanzarote, op een helling die uitkijkt over de Atlantische Oceaan. Slechts op drie autominuten van de prachtige stranden van Puerto del Carmen
These villas are placed in the quiet area of San Blas, in the Municipality of Tías, in Lanzarote, on a hillside overlooking the Atlantic Ocean. Only three minutes by car from the beautiful beaches of Puerto del Carmen

 

Winter vakantie  in Lanzarote Spain Spanje

Villa

U zult genieten van de stilte, harmonie en ruimte die deze in romantische stijl gebouwde villa’s op dit besloten park uitstralen, met spectaculaire vergezichten over de kust van Puerto del Carmen.
You’ll love to enjoy the peace, harmony and amplitude that emerges from this romantic style villas, with spectacular views over the coast of Puerto del Carmen.