Overwinteraccommodaties in Canarische eilanden / Canary Islands


Appartement

Gran Canaria. In de koude wintermaanden wilt u het liefst ontsnappen aan de kou en het winterse weer. Hoe fijn is het om in deze maanden te genieten van de zon, zee en prachtige stranden. Bij Sunweb kunt u de kou ontsnappen en maar liefst vanaf 29 dagen of langer uw vakantie in de zon vieren.
 Appartement

Gelegen in één van de mooiste “Barranco’s” van het eiland , stil, rustig ontspannend en toch slechts op maar 12 minuutjes van het strand van Playa Del Ingles, Maspalomas en Meloneras, dicht bij twee golfbanen en de beroemde duinen van Gran Canaria, recreatiecentra, restaurants, winkels, bars, het nachtleven en het Casino.
 


Finca

Op een terrein van circa 3000 vierkante meter, gelegen in een beschermd natuurgebied (Cueva del Viento), bevinden zich onze drie casas. Wij hebben deze honderd jaar oude huisjes met respect voor de traditionele Canarische bouwstijl gerestaureerd. We hebben hiernaast een houten vakantiehuis gebouwd, ook ideaal voor uw vrije tijd en ontspanning. De finca bevindt zich in een agrarisch gebied op 500 meter boven zeeniveau.
 

Winter holidays in Lanzarote Spain Spanje

Appartement

Het heerlijke klimaat in combinatie met goede accommodaties zorgen het hele jaar door voor mensen die komen om bij te komen van het harde werken, overwinteren of gewoon om lekker te watersporten. Vakantielanzarote.com is de specialist in het aanbieden van vakanties, vliegtickets en accommodaties op of naar Lanzarote.
 

Overwinteren in Tias op Lanzarote Canarische eilanden Spanje

Villa

Deze villa’s zijn gelegen in de rustige omgeving van de gemeente Tías, in Lanzarote, op een helling die uitkijkt over de Atlantische Oceaan. Slechts op drie autominuten van de prachtige stranden van Puerto del Carmen
These villas are placed in the quiet area of San Blas, in the Municipality of Tías, in Lanzarote, on a hillside overlooking the Atlantic Ocean. Only three minutes by car from the beautiful beaches of Puerto del Carmen

 

Winter vakantie  in Lanzarote Spain Spanje

Villa

U zult genieten van de stilte, harmonie en ruimte die deze in romantische stijl gebouwde villa’s op dit besloten park uitstralen, met spectaculaire vergezichten over de kust van Puerto del Carmen.
You’ll love to enjoy the peace, harmony and amplitude that emerges from this romantic style villas, with spectacular views over the coast of Puerto del Carmen.